____________________________________________________________________________________________

EL VIATGE JA HA COMENÇAT

Ara farà uns quants anys vaig decidir que tocava descobrir aquest continent que tenim just aquí sota; L’ÀFRICA. Havia donat unes quantes voltes pel món però aquest racó encara no m’havia cridat. La cosa es va quedar com una idea, un projecte. Llavors encara no m’atrevia a dir en veu alta que el pròxim viatge seria una llarga estada en terra de lleons i elefants.

No ho veia clar! Doncs... al final, com quasi sempre, passa el temps i el projecte es va convertir en una realitat:

“Tinc el bitllet per travessar (amb Ferry) el Mediterrani amb la moto fins a Tunísia, porto el munt de vacunes necessàries
per deixar tranquil a tothom, estic tunejant la moto perquè sigui més pràctica i per poder-hi portar a sobre la casa, .... “

“Ja ha començat el viatge, ho sé! Moltes nits ja somio amb alguna de les aventures i desventures que de segur em passaran”. El dia 1 de Novembre de 2007 l’ElOi va començar el viatge més increïble de tots els que s’havia plantejat mai!



ANEM DONCS A RECORRER AMB MOTO, ONG I BICI: TUNISIA – LIBIA – EGIPTE - SUDAN – ETIOPIA – KENIA – UGANDA - MALI

viernes, 5 de octubre de 2007

LA DESPE !!

Ja hi tornem a ser… ara ve la refinitiva, com diu el refrany “no hay 2 sin 3”. L’excusa és que estaré 6 mesos sense veure’s.
Pel que desconegui el inici de la festa tot va començar una tarda de juny a fitor, el bis va ser l’any següent al Mas Roquetal i ara toca a “CAN QUIM”. No és un Prat, no és una masia, és la casa del “poli bueno” a Ermedàs!
Per si algú no ho coneix és un lloc perdut entre els “moja” de Palafrugell i els “osea” de Calella (sense voler ofendre a ningú).
Diuen que la experiència és un grau i aquesta vegada ens em de superar, hi posarem un al·licient més i es que la juerga serà NON-STOP.
M’explico:

A Fitor vam acabar el mam , un monju es va fer un trau a la barbeta i l’endemà era dilluns - EEEHHH!!! Fi de festa.

Al Más Roquetal el sol va anar dormir molt aviat i ens vam quedar sense llum, en peto no podía veure més perquè havia de fer la Wolrd Rally Cup de tornada i l’endemà era dilluns - EEEHHH!!! Fi de festa (aquí el mam no es va acabar del tot, encara tinc 5 Cruzcampo a la nevera de casa)

Aquesta vegada només tenim hora de inici, les 3 de la tarda i dia de la setmana , dissabte. Estem molt a prop de la civilització i això vol dir que tothom pot venir i marxar quan vulgui. El Super Stop està a 3 minuts en cotxe, ho dic per si fa calor i tenim molta molta set.

ADVERTÈNCIA: l’organització no es fa responsable de proves d’alcoholèmies positives, de fecundació d’òvuls i d’esquinços produïts per fer el cafre. Es prega a tota persona aliena a la casa faci el favor de fotre el camp abans del dilluns al matí. És obligatori recollir qualsevol borratxo que us trobeu pel camí i portar-lo a casa seva a dormir. Gràcies per la vostra col·laboració i perdoneu per les molèsties!

KIT DE SUPERVIVÈNCIA: Roba de recanvi, banyador i tovallola, sac de dormir.

PD: Per cert això serà amb tota probabilitat el dissabte a 20 d’Octubre. Com sempre serem uns quants i s’ha de confirmar l’assistència per e-mail o per telèfon.

ENS VEIEM GENT!!!

No hay comentarios: