____________________________________________________________________________________________

EL VIATGE JA HA COMENÇAT

Ara farà uns quants anys vaig decidir que tocava descobrir aquest continent que tenim just aquí sota; L’ÀFRICA. Havia donat unes quantes voltes pel món però aquest racó encara no m’havia cridat. La cosa es va quedar com una idea, un projecte. Llavors encara no m’atrevia a dir en veu alta que el pròxim viatge seria una llarga estada en terra de lleons i elefants.

No ho veia clar! Doncs... al final, com quasi sempre, passa el temps i el projecte es va convertir en una realitat:

“Tinc el bitllet per travessar (amb Ferry) el Mediterrani amb la moto fins a Tunísia, porto el munt de vacunes necessàries
per deixar tranquil a tothom, estic tunejant la moto perquè sigui més pràctica i per poder-hi portar a sobre la casa, .... “

“Ja ha començat el viatge, ho sé! Moltes nits ja somio amb alguna de les aventures i desventures que de segur em passaran”. El dia 1 de Novembre de 2007 l’ElOi va començar el viatge més increïble de tots els que s’havia plantejat mai!



ANEM DONCS A RECORRER AMB MOTO, ONG I BICI: TUNISIA – LIBIA – EGIPTE - SUDAN – ETIOPIA – KENIA – UGANDA - MALI

domingo, 30 de diciembre de 2007

SOC EN TERRA DE MASAIS

Estic fent una parada tècnica a Nairobi (Kenya). Ha estat obligada perquè he rebentat l’amortidor del darrera de la moto, la direcció la tinc com un 8 i perquè és on vull celebrar el cap d’any. Casualitats de la vida un aviador canadenc que corria per aquí te un amic que també es aviador i en té un de segona mà (l’únic amortidor de XT de Kenya, segur!)... sóc un tio amb sort! Aquí a Nairobi son eleccions generals i no se si us arriba però la cosa està força calenta; ahir van pelar dos negritus a 200m del campsite on estava. No varem sortir en tot el dia, no hi havia ni taxis. No patiu que segueixo sencer i encara em queda seny!














El meu compi de viatge ha hagut de tornar a casa perquè li han ingressat la dona a l'hospital. Seguim doncs l’aventura jo i la meva estimada Marilyn (he batejat a la Yamaha, ja us explicaré d’on ve el nom). Estic en una espècie de càmping dins la ciutat on està ple de gent grillada com jo, viatjant amb moto, i 4x4 i camió per Àfrica.

M´he donat fins la borratxera de cap d’any per decidir la ruta a seguir.

Ja us informaré!!

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Ufffff, ja patíem

Feia molts dies que no sabíem res de tu i cada cop que veiem el telenotícies ens pregunàvem on deuries estar ja que a Kenya ens ho pinten malament, amb las teves noves sabem que estàs be però en mig del merde, pas mal.... El fred me pregunta amb qui estàs i si esteu junts (Luque o Henry) pateix....

Be, ens al.legra saber que estàs be i passant un nadal res convencional que ens dona molta enveja (sana ehhh)

Segueix escrivint que ens agrada molt aquesta aventura.

petonets des de la France

Unknown dijo...

com va acabar la nit de cap d'any ??
ha parat de fotre trets ?? i les eleccions ... ja s'han aclarit qui mana .. o la cosa segueix magre ...
avisa quan reiniciis el viatge ..
tema gps .. ha arribat ??
per aquí cap d'any convencional .. l'únic safari es el de no trobar-te mossos l nit del 31 ... sempre ens quedarà mas pallí ...

salut !!!!!!!

banye

Anónimo dijo...

Xato, primer de tot molt bon any nou!!!!!! Veig que de moment tot va "viento en popa" me n'alegro molt!!!, per aqui a la civilització em passat unes festes un pel mes monotones que les teves jajaja. Una abraçada desde Sant Antoni.
Joan

Anónimo dijo...

Eloi!!! molt bon any 2008!!
En las noticias con la movida de Kenia me preguntaba donde estarias, coño como no en toda la movida(manda cojones), estoy convencido que utilizaras el seny català. Ja m' explicaras d' on ve el nom de Marylin, canalla, bandido que eres un bandido..
Si tens qualsevol problema enviam email- Me das muchisima envidia ..
Una abraçada. Per Hospitalet tot igual..
Alex

Anónimo dijo...

Hola nen!!
... una mes de les que flipa amb les teves aventures!! quin valor que tens !!! bé que només et volem desitjar un feliç 2008. Que vagi molt bé x Etiopia, tot i que sembla que les coses tampoc estan massa bé x allà ... L´Anna tb flipa cada cop que veiem un reportatge d´algun país d´Africa, resulta que tu hi ets o hi has passatr o hi passaras, amb aquesta excusa anem repasant geografia...no se si serveix d´algo pero allà queda... ja tinc conte x aq nit: L´ELOI I ELS MASAIS...va res mes que m´enrotllo... un petonas desde Banyoles !!!!!!!!!!!
Pia i Anna

Anónimo dijo...

Després de dir-me vaga a la blog tinc remordiments...
Així que vas cap Etiopia?? a fer un documental... encara et faràs famós i tot!!!
Espero que hagis deixat la moto a un lloc segur, perquè encara te la fotaran, que a Kenya les coses van maldades!!!
Per aquí sembla que tot igual, així que tranquil que no cal que tornis encara.
Doncs res no facis el boig que no estàs a casa teva i disfruta de la teva experiència cinematogràfica!!

Un petó molt fort des de Palamós.

Núria( la suro)

CONTACTE dijo...

Ei crack!! això si que és començar l' any amb trempera!!Vinga ..seny!!..i rauxa!! I encara tens dubtes dela teva Marilyn? ...encara tornaràs amb ella...Sense GPS tampoc tindràs problema !!...és cap avall sempre....i una mica a la dreta...Gaudeix de l'Âfrica...diu un dita: " no hi ha obstacles per a qui vol arribar fins al final" ...Suposo que ja tornaràs a trobar més grillats ...i ens podràs explicar més aventures..molta sort !!
David ,Núria , Cristina i Mireia
Calonge

Unknown dijo...

nanoooo ...
ja fa molts dies que no escrius res de res ... com anem ??
has deixat ja nairobi ??
continua el conflicte ??
fa dies que els noticiaris per aquí en parlen menys ...
salut i molts records !!!!!

banye

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Anónimo dijo...

Hola "primo", estic a punt d'inaugurar el teu club de fans. Tothom pregunta per tu, tots volen saber com et van i no paren de demanar-me l'adreça per seguir les teves desventures en directe. Esperem saber aviat de tu que ara ja fa molts dies que no sabem ben bé on pares. Una abraçada.
Maria

XAVI I ESTER dijo...

Hola Negre,
Encara que arribem "dix fois trop tard" et volem dessitjar una bona entrada d'any!!! Fa temps que no sabem res de tu però en George Angue ja ens va posant al dia. Sabem que els recanvis no t'han anat gaire bé però esperem que la teva Marilyn no et decepcioni(amb les dones ja se sap...).
Bé, com sempre es diu cuida't molt però ja sabem que ho faràs. Molts petonets desde CULONGE

Xavi, Ester i Marc